Overblijven

Kibeo verzorgd de Tussenschoolse opvang (TSO)

Sinds 1 januari 2024 verzorgd Kibeo de TSO op de Oranjeschool. Uw kind brengt onder begeleiding van de vertrouwde overblijfvrijwilligers van Kibeo de middagpauze door op school. Het tarief per overblijfbeurt is € 3,05.

Kibeo is een organisatie die opvang aanbiedt aan kinderen van 0 t/m 12 jaar met vestigingen verspreid over 36 gemeenten, voornamelijk in Zuidwest-Nederland. Kibeo is een stabiele stichting die de ontwikkeling van kinderen voorop stelt. Het doel van Kibeo is alle kinderen laten opgroeien tot gezonde, sociale en verantwoordelijke jongvolwassenen die een positieve bijdrage leveren aan de samenleving van nu en de toekomst. Kibeo streeft naar gelijke kansen voor elk kind door alle kinderen optimaal te begeleiden en ondersteunen in hun ontwikkeling. Meer weten over Kibeo? Kijk op de website.

Murlen verzorgd de administratie voor TSO
De administratie voor TSO op de Oranjeschool wordt verzorgd door Murlen. Murlen is een ervaren dienstverlener op het gebied van overblijfadministratie. Zo kunt u alle zaken omtrent TSO regelen via de handige persoonlijke ouder-/gezinspagina van Murlen. Deze pagina geeft u een handig overzicht van al uw betalingen. Ook kunt u via deze pagina uw kind aan- en afmelden voor TSO.

Afmelden
Als uw kind ziek is, of om andere reden geen gebruik zal maken van de tso/ het overblijven, dan vragen wij u om uw kind vóór 10.00 uur af te melden. Afmeldingen die op tijd zijn gedaan zullen niet in rekening worden gebracht.

Interesse in TSO op de Oranjeschool?
Heeft u interesse in TSO op de Oranjeschool? Neem dan contact op met de Oranjeschool via het contactformulier op onze website, via telefoonnummer (071) 401 69 21 of via mail info.oranjeschool@prohles.nl  of Ina.vanderplas@prohles.nl Zij helpen u graag verder!




logo Kibeo tso


 

Wij staan op de kaart!

Benieuwd naar nog meer informatie, tevredenheidspeilingen en vergelijking met andere basisscholen?
Lees meer